Sunday, September 26, 2010

Im Back! Im Gone!

Assalamualaikum semua! Sekian lama wok tak on9! Kalau anda perasan ini blog pun sudah bertukar wajah kan? Lebih simple! Owh saya suka! ngee~ Takda benda lah mau tulis disini so saya nak langsaikan hutang yang telah lama tertunggak. Saya dapat tag dan award dari Akak Purplekyu. Syukran bagi ni yer kak! :)
Tibalah masa yang dinantikan! Sesi Soal Jawab bersama peminat! Hahaha :D


1) apa yang sedang bermain di fikiran you all sekarang?
-----> Memburu CINTA ILAHI :)

2) apakah nama samaran you all?
------> Kakak!

3) berikan 3 orang yang you all sayang.
----> Cinta Allah adalah segalanya, Cinta Rasul lambang cinta kepada-Nya, Cinta ibu bapa tulus selamanya, Cinta saudara ukhwah kerana-Nya..

4) panggilan untuk si dia?
----> Mak! Dikaulah ratu hatiku! Muuahhhhh! 

5) hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa.
----> Dirinyalah hadiah istimewa yang dikurniakan Allah padaku!
Say Alhamdulillah.
Thank you ALLAH
Thank you Allah for my Mother!

6) blog mana yang you all suka visit?
-----> penulisan2u.my dan banyak lagi.

7) tag kan kepada 15 blogger you all
----->   1. Cik sweetyku! :D
           2. Hanie
           3. Ieqa
           4. Kak Yanie
           5. Adieyb
           6. Kak Nadd


Sesiapa yang buka@suka benda ni, korang ambik je lah ini tag dan award! Untuk followers blog ni pun jangan lupa ambil yer! FREE OF CHARGE! Jangan malu-malu yep! tata~ :)

3 comments:

ieqa said...

thanks cik shiqah! :D

purplekyu^_^ said...

wahh...dah jwb ye...hehe...^_^

Cik_Shiqah said...

ieqa: tkpe :)

akk purplekyu: saya bab menjawab no. 1. eheh :D