Saturday, April 2, 2011

Analisis Markah Periksa Aku


Assalamualaikum. Berikut adalah markah untuk peperiksaan aku bulan lepas.

KHB - 88
SEJ - 86
PAI - 82
GEO - 80
SN - 78
BM - 70
MT - 50
BI - 45
PSV - 68

SN - Kertas ni buat aku tension sepanjang cikgu semak jawapan! Hahaha. Kalau lagi satu soalan aku betul, dapatlah A. Ada satu soalan ni memang aku jawab betul tapi masalahnya aku tanda dekat kertas soalan betul, dekat kertas OMR salah. Kalau tak aku dapat 80! Tension kot. Huh! Itu bahagian objektif. Bahagian subjektif aku cuai! Cikgu nak response aku buat penerangan kepada response tuh! Hilang 4 markah. Kalau tak aku dapat 78+++! Arghhh memang kuciwa. Huhuhu.

MT - Macam mana aku nak bagi hebat Math? Abang sulung aku hebat math dan otak dia memang mantap bila berhadapan dengan kira-kira nih. Macam mana aku nak kasi hebat macam dia? Buat banyak latihan, itulah jawapan yang aku selalu dengar tapi bila aku buat latihan je dan bila aku tak dapat jawab satu soalan nih terus aku buat benda lain. Apalah aku nih, bukan nak terus mencuba! Haihhh.

BI - Aku main-main je waktu buat BI. Otak aku waktu tuh pening giler sebab baru habis jawab kertas math. So, BI pun kena tempias sekali. Last-last hambik kau shiqah! Ini first time BI dapat markah macam nih! Keh3 bangga aku. Huhuhu tipu je. Aku tak bangga langsung. Wawawa~


Maka dengan itu, aku mendapat sebanyak:

Ikut Gred KRK - 4A, 2B, 1D, 1 failed.
Ikut Gred Biasa - 5A, 1B, 2C.

Mak aku kata kena usaha lebih lagi!
Baik Bos! Saya akan berusaha!! :)

Alhamdulillah, ok la nih! Baru ujian kan. 
Pertengahan aku buat sehabis boleh! 
USAHA TANGGA KEJAYAAN! 
Chaiyok!! :D

Itulah analisis markah ujian aku yang memang patut dibakar!
Muahahaha!! (otak dah mereng)

Sebenarnya aku tengah tension nih.
Hurmmm sedih kot.
Huhuhuhu

7 comments:

purplekyu^_^ said...

wahh...adeq sgt terrer!
btw...blog adeq dri dlu smpai skrng...mmg sgt chomel! hehe ^___^

Farah Hanim said...

okayy la tu. :)
mrkh farah pun rendah gak. XD

dean said...

cayok2...math senang jeq tuh..

dlu dean upsr pmr spm..

mg teruk math..nk pt A pon susah

lebih2 time f2..sik failed

alhamdulliah upsr pmr spm..

i got A`s...

usaha tangga kejayaan..cayok2~!

cik diba said...

usaha lg dik...
perjuangan x tamat lg...
still ade masa lagi...
gudluck dik...

Husna said...

bittaufiq dik ^_^ semoga semuanya kerana Allah taala :)

-Sis- said...

need my help?
my help are always open for you.. nnti aku ajar ko BI
muahahaha!

shiqah, fighting!! ^^

Akmal Khalidah said...

wah!!tahniah ^^