Tuesday, June 9, 2015

Bermulalah Pengajianku Di Kolej Matrikulasi Pulau Pinang (KMPP) Selama Setahun

Assalamualaikum. Huishhh lama gila aku tak bercerita dalam blog ni. Memang aku merancang taknak tinggalkan blog ni tapi perancangan tak semestinya terjadi. Sejak habis SPM tahun lepas, masa banyak dihabiskan dengan kerja dan sebab dah kerja tu, bolehlah kumpul duit sikit-sikit. Alhamdulillah :)

Dan pada tahun 2015, banyak perkara yang terjadi. Keluarnya keputusan SPM, Perkahwinan abang aku yang kedua dan semestinya keputusan untuk sambung belajar. Bagi calon SPM 2014, itulah saat-saat yang paling ditunggu. Haha over sangat kan :D


Alhamdulillah aku kini salah seorang pelajar Kolej Matrikulasi Pulau Pinang (KMPP) 2015/2016. Dan apa yang paling best! Jarak KMPP dari rumah aku tak sampai satu jam perjalanan (kalau tak jem lah!). Hahaha bahagia gila rasa :P Alhamdulillah. Tapi walaupun jarak tu dekat sangat tapi bukannya boleh balik rumah pon. So tolong jangan nak happy sangat ek! :D

So lepas ni, aku rasa aku tak menghadap dah kot blog ni selama setahun. Aku rasa je kot. Jangan percaya! Doakan pengajian aku selama setahun di KMPP berjalan dengan cemerlang, gemilang dan terbilang! Dan doakan semuanya berjalan dengan lancar. Lancar tu banyak aspek kan? Jadi doakanlah semua :)

Sekian, Ilaliqa'

3 comments:

Nor Azimah said...

Aishah pun sbl ke uia gambang ada dpt ofer kt matrikulasi penang.
Selsmat berjuang

Encik Skema said...

selamat maju jaya .... :D

Sis said...

all the best in your future life sayangg :)