Saturday, October 16, 2010

Akhirnya Kamu Pergi..

Assalamualaikum. Akhirnya Manja pergi jua. Huhu. Bak kata abang saya, redha je lah. Sedih tu sedih la jugak tapi nak buat macam mana kan, dah sampai masa dia. Huhu. Setiap benda yang hidup, pasti akan pergi. Terimalah dengan hati yang terbuka. Mesti sunyi kalau Manja takda. Wha3.

Manja away dekat klinik. Arghh tak sempat nak manja-manja dengan dia buat kali terakhir. Huwaa terkilan kot rasa hati. Kui3. Bawa dia balik dekat rumah tapi dah tak bernyawa dah la. ;'(  Badan still lembik lagi. Kebumikan dia dekat depan rumah. Nanti boleh lah melawat kubur dia hari-hari. Hahaha. :')

Sekarang saya dah Ok sikit. Dia dah selamat dah pun. Biarlah dia pergi dengan tenang.*mcm manusia la pulak.* Itu sajalah buat masa nih. Exam dah dekat tapi mood nak belajar tak mari lagi. Haha doakan saya yep! Tata!~

8 comments:

purplekyu^_^ said...

em...klu kucing yg pergi nk ckp ape ye...em2...sabar ye dik...

harap adk dpt mood blaja...gud luck tuk exam...^_^

Cik_Shiqah said...

terima kasih kak. ^_^

~Mika Darkness~ said...

T-T sbr la ea. Mika pun turut tumpang sedih.
gud luck utk exam! ganbatte! :)

SiS~! said...

shiqah! manja?! da........
shiqah!! baru mase tu aku tgk die! baru mase tu je, shiqah!! nape camni pulak?!
huhuhu~ sedihnye..
kalo aku pun da sedih, mesti ko lagi sedih kan??
shiqah, sabar eh?
ko jgn nangis tau!

Cik_Shiqah said...

Mika: Terima kasih yer kak :) Ganbatte! hehe

Aula: Aah.huhuhu. Kau baru jumpa dia hari tuh kan. Aku dah ok ckit. kau pun jgn la cdey2. :D

ieqa said...

auwwww sedihnyeeee.
saba yeee

Husna said...

Allah, saya baca dari bawah, jadi saya tak tahu manja dah takde. Takpe, moga ada pengganti untuk manja ya?

:)

Cik_Shiqah said...

Kak Husna: InsyaAllah :)