Wednesday, November 24, 2010

Kembali Pulang. Wee~~


Assalamualaikum. Kembali lagi bersama saya setelah sekian lama tak on9! Penyakit 'M' menyerang dalam diri. hoho! Hari Isnin dan Selasa kelmarin, kena datang sekolah untuk pengurusan buku teks. Erm semalam SPM dah bermula. Semalam paper BM, hari nih tak tak tau pulak. So gudluck untuk paper seterusnya buat pelajar SPM. Hari selasa tuh sempat la jugak mengintai dekat dewan, jauh giler jarak susunan meja. Memang takda peluang untuk meniru. Bagus-bagus. Hahaha :D Well jangan suka suki (memang tak boleh!) ko je nak meniru waktu pekse besar, cari bala namanya!

Hurmm kawan ada ajak pergi Mines dekat Seri Kembangan tuh esok tapi mak tak kasi. Tapi kan tapi kan memang saya taknak pergi pun. Hehe malas lah. Duduk rumah lagi syok bak kata pepatah 'rumahku syurgaku!'. Hehe. Ahah ada cerita anime best, Lovely Complex. Oleh sebab ada orang kata cerita tuh best, saya nak siasat lah dengan tengok cerita itu sendiri. Ada 24 episod je, sehari semalam boleh habis kot, InsyaALLAH. Huhu. Jom kita tengok macam mana cerita anime tuh. (promot nih. ngee~)



Risa and Otani are always being laughed at as the comedy duo. Risa, a girl, is taller than the average girl, and Otani, a boy, is shorter than the average boy. The two are always bickering and even their teacher sees them as a comedy act. But as their friendship develops, so do Risa's feelings toward Otani.
Hah tu saya copy paste je. Almaklumlah tak tengok lagi pun. Hari nih nak start tengok so nak tau best ke tidak, tengok lah sendiri. Ada orang kata cerita anime untuk budak kecik tak cukup umur je, weyh sape kata? Orang tua pun boleh layan tau! Huhu belum tengok belum tahu, dah tengok sure nak lagi. Hah so apa lagi, marilah kita layan. wee~ Eh ada gaya macam promoter tak? Hah sesiapa yang nak ambil promoter, silalah call saya. Haha ok lah yer, dah nak tutup post nih. Tata! 

2 comments:

wAnA said...

saye pun suke anime tau..hehe
tp, citer ni lum tgk agi.. :D

Cik_Shiqah said...

kak wana: yah kita geng! hehe best tau citer nih, try la tgok. haha :D