Friday, November 26, 2010

Selamat Pagi!


Assalamualaikum. Jam menunjukkan pukul 7:14 AM. Awal kan saya bangun? Ngeh3 sebenarnya tak tidur lagi nih. Woahhh ngantuk-ngantuk! *tutup mulut* Tapi memang puas hati lah, lovely complex sudah ku khatamkan! Overall cerita tuh best! Tapi kan korang kalau nak yang lagi complete and best, kena baca dekat manga lah! Cerita pun lebih masyukk, takdalah macam tergantung. huehuehue~

Eh korang perasan tak, sejak dua menjak nih, saya asyik membebel pasal anime je kan? Hailah nak buat macam mana, otak kekeringan idea nak menulis but tangan ni gatal jugak nak taip. Aiyak! =.=' Hurmmm baru saya ingat cikgu ada pelawa pergi sekolah jumaat minggu depan tolong cikgu lagi but tak tau lah nak pergi ke tak. Kalau ada geng bolehlah pergi tapi kalau takda, ana asifi ya muallima. ngee~ Bukan apa kalau takda geng, nanti terpinggir je sepanjang masa. Tak syok kot! Hee~

Ok saya nak rehatkan minda jap dengan menjawab tag+award daripada Kak Fatin kita nih. Syukran untuk award nih yer. Saya sangat suka akan award ini Akak Cute! Cheewahhh ayat nak bodek je! lalala~ XD Mari kita tengok dan lihat! Erkk lihat, tengok? Bukan sama je ke? Arghhh abaikan, tengok betapa terujanya saya untuk menjawab tag dari akak cute ini sehingga perkataan 'lihat' dan 'tengok' pun tak boleh dibezakan! Hahaha Ok2 kali ni serius, Marilah kita sama-sama  mengejar mimpi. Wee~~

Syarat-syarat, korang kena follow Belog Comel dulu. Sesiapa yang dapat award ni akan diberitahu. Sesiapa yang nak, boleh ambil. *mintak izin dulu. Lepas ambil award, please inform dekat shoutbox atau dekat comment entry ni. And, jangan ambil picture jea. Harus jawab soalan dulu. Tkya tag sesiapa
Itulah kata-kata Si Pemberi Award. Tidak diubah mahupun diedit. Original punya~ Ok jom kita tengok soalannya pulak. Tak sabar dah nih nak jawab. Hehe.

1. Nama penuh dan umur

--> Saya tak sabar-sabar nak keluar daripada perut mak saya pada tahun 1997. Nak tau umur? Kira lah sendiri! Haha :) Lepas tuh mak bapak saya pun bagi nama Siti Nurashiqah waktu pertama kali saya melihat dunia ciptaan Allah ini. (^_^)

2. Nyatakan 3 lagu english yang selalu anda dengar/suka

--> InsyaAllah by Maher Zain, Open Your Eyes by Meher Zain and For The Rest of My Life also by Maher Zain. Senang cerita semua lagu dia lah. Hahaha.

3. Berikan kata-kata untuk si pemberi award

--> Terima kasih bagi award nih dekat saya. Buatlah lagi award banyak-banyak bagi dekat saya. Hahaha gurau-gurau. hehe :D Terima Kasih :)

Ok selesai sudah! Hah lagi satu tadi macam biasa dok belek-belek shoutmix lepas tuh jumpa ini.


Kalau yang tuh saya tengok dekat blog INI. Pergi lah terjah blog tuh, banyak tutorial dekat sana. :) Semoga Berjaya! Hehe. Ok lah yer! Tak sedar pulak saya dah banyak membebel dekat sini. Saya sudah mau tutup post nih! Mulakan harimu dengan senyuman, tata!~

8 comments:

Husna said...

amboi. mentang2 cutiiii :P

wunny said...

1997? ishh mude ag ni. hehe ehh akak pon tengah cari button utk follow. thx girl! :)

yusra -.-'' said...

hey ! thx !!!! ^^

Cik_Shiqah said...

kak husna: hehehe :D

kak wunny: muda ke? haha takpe2 :)

yusra: hey kembali. takpe2 :)

mR.sYaH said...

lagu maher zain semua best2kn..

wAnA said...

Saya dh terjah blog uh.
mmg betul2 best !! :D
thnx 4 ur info...hehe ;)

Cik_Shiqah said...

mr syah: yup btol2. ^^

kak wana: hehe bestkan. tkpe2 :)

Daniela said...

award2 =)