Friday, November 19, 2010

Layan Jerrr


Assalamualaikum. Ahah korang masih dalam mood raya lagi ke? Sudah-sudah la tuh beraya, esok kena sekolah balik. Hailaa jeles tengok budak sekolah lain dah cuti. Huhuhu T_T Amacam meriah ke raya aidiladha tahun ni? Bagi saya biasa-biasa je. Hurmm sepatutnya raya aidiladha lebih meriah dari raya aidilfitri kan? kan? kan? Kalau macam tuh nak pergi pindah Arab lah sebab dekat sana sangat lah meriah! Hahaha apakah? =.=

Yeahhaa tamatnya hari esok bermakna tamatlah musim persekolahan untuk tahun ni.(2010) Rasa tak sabar-sabar nak sekolah tahun depan dengan azam yang baru, hoho! Hurmm nak cakap something nih, saya call kawan tapi bila angkat je kata salah nombor. Saya tekan no. salah ke? Persoalan yang tak terjawab-jawab sampai sekarang. Tanya diri sendiri lah shiqah oii. Tapi kalau korang tau sila dial di talian 010 *******. Hadiah lumayan menanti kamu semua! hee~


Ok semalam saya berjaga pagi-pagi buta tengok cerita korea, A Moment To Remember. Agak sedih la. Huhu malam tuh jugak habis sebab tak banyak sangat episode lepas tuh internet pulak tengah laju, aiyaa memang syok habis lah waa layan korea! Hahaha :D Sekarang ada cerita best dekat channel KBSW, True Love. Tak tau lah cerita baru or lama. Asal best melekat la tengok cerita tuh. Hik3. Hah tak cukup dengan tiga tuh, ada lagi cerita yang saya tengah tengok sekarang, dekat tv3 jam 6:30 PM iaitu Seribu Kali Cinta. Agak lawak cerita tuh sampai abang saya tergelak-gelak depan tv. Hehehe.


Hurmm rancangan nak pergi serbu rumah Fieqah tak berjalan lagi nih. Takpe-takpe, masa banyak lagi. Cuti pun masih panjang. Eh Aula? Bila mau serbu nih? ;D Ok lah sampai sini je kot. Haha kepada yang dah start bercuti, Happy Holiday! Kepada yang tak start cuti lagi, jangan risau nanti kita juga akan menyusul mereka! Haha nak tutup post sekarang, tata!~ (^_^)

7 comments:

tiqie said...

salam :)
syiqah x cuti lagy kew ?

Cik_Shiqah said...

wassalam ^_^
arinih start cuti. tapi isnin dgn selasa kena pergi utk pengurusan buku teks. haha :)

Nur Atiqha Zaidi said...

syiqah form bpe ?

syira qahira said...

salam

jom joint GA ini, tapi bukan syira buat yea..

harap sudi joint :)

thanx yea.

syira qahira said...

link dia ini

http://sinarpelangipagi.blogspot.com/2010/11/sahabat-blogger-giveaway.html

SiS~! said...

jom ar serbu!! wahaha~ sorry sbb da lame tak jenguk blog ko.. gile lawa!! tp pinky lak.. >.<

Cik_Shiqah said...

aula: owh takpe2 aku phm. hehehe. tulah terpinky plk. hahaha :D