Saturday, January 1, 2011

New Year Award!


Assalamualaikum. Nampak tak gambar dekat atas tuh? Kalau tak nampak, sila tempah cermin mata di pasar raya yang berdekatan. Hak3 :D Comel kan award tuh. Ini award sempena 2011. Terima kasih kepada Kak Nelly kerana kerajinan beliau memberi award nih kepada saya. Sesungguhnya anda sangatlah bertuah hari nih. Cheewahh!~ Haha ok-ok seperti biasa kalau ada award mesti ada soalan. Mereka berdua nih memang tak boleh dipisahkan. Ada jugak niat nak pisahkan diorang nih tapi bila fikir balik tak baik meruntuhkan rumah tangga yang telah dibina sekian lamanya. Kalau saya pecahkan tangga, macam mana anak-anak diorang nak masuk rumah kan? Hahaha merepek sudah!

1. Adakah awak sudah follow Kak Nelly?
~> Sudah-sudah =)

2. Apakah azam 2011 awak? Berikan 3 azam.
~> Nak banyakkan lagi ibadah.
~> Menjadi anak solehah.
~> Nak belajar rajin-rajin, takmau malas dah!
~> Banyak lagi nih sebenarnya. Wee~

3. Apakah awak akan still couple/akan couple dengan orang tuh 2011 nih?
~> Ana Asifah. saya amat tidak menggalakkan (memang tak boleh!) couple kerana ia
mendekati zina dan mendekati zina itu haram tapi saya nak couple jugak!
COUPLE DENGAN BAKAL SUAMI LARH! :D
Say yes to couple after nikah! Am I right? ;)

4. Apa perasaan awak tentang umur awak yang makin Tua?
~> Semakin dekat dengan kematian! Wee~

5. Tag 5 orang yang awak sayang/blog yang awak rasa cantik.
~> Nanti saya bagitau yer. Tunggu kehadiranku di kotak jerit mu. Hee~



NotaKecik: Oh Sekolahku! Tunggulah kehadiranku dengan cerianya! Yeeahhhhaaaa!~

9 comments:

nelly said...

trima ksih . .
:)
semoga tercapai azam tu

amin

:)

Cik_Shiqah said...

insyaAllah, amin. mudah-mudahan. hehe awak pun yer =)

NICK IRFAN said...

smoga azam aku tercapai dan tahniah sbb dpt award! :)

mia.lia said...

adoshh..bykny kne tag..hehe
thnks..hepi new year

Farah Hanim said...

bittaufiq wannajah dear !
smoga azam shiqah terlaksana.. :)

ANATI SOKI said...

hehehe.. happy new year dear!!!

Cik_Shiqah said...

Nick Irfan: Semoga azam awak tercapai, amin :)

mialia: takpe :)

Farah: syukran farah sayang. awak pun yer! ;)

Kak Anat: epi new year too sis! hehe :)

nurulhadirah said...

TRIMAS akak~daa buat :D

Kasny Alverna Maidin said...

hepi new year..gud luck..GAMBATE!!