Tuesday, December 28, 2010

Pelakon Bayi Terbaik!!


Assalamualaikum.
Dah tengok video tuh? Tak tengok lagi? CEPAT TENGOK!
Tergelak saya tengok perangai baby nih.
Tersangatlah kagum! Macam mana dia buat hah?
Kena tuntut ilmu dengan dia nih!
Baby nih sangat bijak dan bagus dalam berlakon plus berpura-pura.
Sangat Comel Tau!
Kalau ada anugerah pelakon bayi terbaik, 
Saya dengan sebulat hati akan serahkan anugerah tuh dekat dia.
Weeee~~ 

14 comments:

miss hunnybunny said...

haha..memang terbaik dari ladang..

wunny said...

haha alaa pandainyaa. ish ish.

Husna said...

hahhaa. pandai belakonnn :P

-husna-

Husna said...

eh ingatkan tadi anon. lupa2nya tak anon haha. tu yang ada -husna- tu =.='

mia.lia said...

hahaha,,baby ni da pena tgk...lawak gile..
xcukup ksih syg..hehe

Queen Nisya said...

baby nii pndi sngt...otak dye bsr mcm jimmy neutron aknyer...nk share kt fb bleh?

Kira Rose said...

hahaha. mmg klakar. pandai baby skang nie :P

Fatinnadzirah ♥ said...

Wakaka , nakal la baby ni .. Teheee :]

Azlin Hashim said...

Comelllll

lynda said...

alahai..nakal uhhhh !
comel !:)

ayulunera said...

heheh..ayu ade tgk vid ni dulu...memang comel..kalo la dapat anak camni,mesti senyum je memanjang..hehe (eh jauh lak berangan)

ANATI SOKI said...

meh nk pcit pp dia cikit.. grm!hehehe

BLADE EDGE said...

salam...

saya just blogwalking.. baru tahu pasal blog ni..


anyway, kalo ada masa silalah menjelajah ke blog saya..

happy blogging


regards,
BLADE EDGE

syira aka sepatu hijau said...

salam


wa wahwa

tak dapat laoding kat sini

tak dapat la nak nengok :(