Wednesday, December 29, 2010

What A Day!


Assalamualaikum. Ok hari nih saya takda benda nak cerita. Takda bahan dalam otak nih, yang ada cuma sekolah. Ehek malas nak cerita pasal sekolah. Nanti tak pasal ada yang menangis dengar perkataan 'Sekolah'. T_T Pendaftaran Tingkatan 1 (2011) akan dijalankan pada hari Jumaat nih dan saya kena pergi sebab kehadiran saya diperlukan. Cheewahhh! Hahaha Ya Allah malasnyer saya nak pergi! Taknak pergi boleh tak? Sesiapa bantulah saya! Uhuuuuuuu~~~ (-_-,)

Hurmm hari nih My Sis nak balik Universiti dah. Laptop ni pun kena ikut dia balik lah nampak gayanyer. Uhuu~ Lepas nih mungkin aktiviti blogwalking akan kurang. Sekolah pun nak mula jadi akan lagi berkurang. Komputer ada je dekat rumah tapi malas lah nak bukak, selalu stuck! Sekarang pun mood malas datang menjelma. Tengah hari makan nasi, sangat boring hari ni! Haaaaaaaaaaaaa =.='

Ok kita stop cerita boring diatas!
Saya ada video nak kongsi dengan korang semua.
Baik punya! Jom kita layan~~


P/S: Semoga pasukan bola Malaysia menang hari nih, Amin. Sama-samalah kita doakan. Ahah saya teringin nak culik kucing dalam video tuh bawak balik rumah tapi dimanakah Si Comel itu berada? Hee~

Korang nak tau? Penawar bagi boring ialah TIDUR! Adioss!~

6 comments:

d_LA said...

rindu nak gi skolah! huwaaaa...tukar ngan dla la..boring dah dok opis ni..heeee~~kat opis tenet laju taw!

Daniela said...

adik camat bersekolah again =)

NuSaNa NoSa 91 said...

alaaa.. dh xupdate ke pasni? T__T

Cik_Shiqah said...

kak d_la: hahaha jom2! nk rasa jgk duduk kat opis. hahaha :D

Kak Daniela: Trimas kak! :) :)

Kak Keen: Update skali skala je kot. hehe ^_^

ANATI SOKI said...

wahahaha.. lawak giler kucing nih.. rosak printer kalo dpt kucing cmni.. muahaha

SiS~! said...

kelakar ow kucing nih. agknye die pelik kot tgk printer tuh. tp tertnye2 gak 'paw' die ta sakit ke pukul2 mende alah tuh??